Wanita Dan Umur



Berikut adalah apa yang wanita fikirkan ketika melihat cermin mengikut peredaran masa.

Umur 6 Tahun
Tengok sendiri, rasa macam Cinderella, sleeping beauty, repunzel, snow white dan sebagainya.

Umur 12 Tahun
Tengok diri sendiri rasa macam Cinderella, sleeping beauty, repunzel, snow white dan sebagainya. Apabila timbul jerawat seketul, rasa macam dunia nak kiamat.

Umur 20 Tahun
Tengok diri sendiri, mulalah rasa macam tergemuk, terkurus, tertinggi, tak cukup tinggi, rambut terlalu kering, terlalu lurus dan berharap untuk make over rupa paras fizikal tu suatu hari nanti.

Umur 40 Tahun
Tengok diri sendiri mulalah rasa macam tergemuk, terkurus, tertinggi, tak cukup tinggi, rambut terlalu kering, terlalu lurus dan berharap untuk make over rupa paras fizikal tu suatu hari nanti.

Umur 50 Tahun
Tengok diri sendiri, rasa dah tak sama macam dulu lagi.

Celak Borong Murah dan Cantik



Celak / Eyeliner Black Brown Standard Star Proessional

-Terdapat warna hitam dan coklat dalam setiap batang celak
-Boleh digunakan sebagai eye shadow dan make-up mata sekaligus.
-Sesuai untuk make-up style natural, night, emo dan mudah dibasuh.
-Tahan lama sepanjang hari.
-Celak Borong Murah dan Cantik!

1 pcs – RM5.  (Harga pasaran RM5-RM15)

Beli Borong:
Minimum 24 Celak – RM40
Maximum 64 Celak – RM100 (Free Postage)

FB:  https://www.facebook.com/pages/MR-Online-Shop/261888930545500?ref=ts&fref=ts

Pm/ wassap:  0124746867.